Llàgrima artificial

ET PLOREN ELS ULLS? TE’LS NOTES IRRITATS?

La llàgrima artificial ajuda a mantenir la humitat a la part externa de l’ull. No cal recepta i en tenim de diferents tipus.

Aquest tractament no crea dependencia, no té efectes secundaris ni contraindicacions; alleugera molèsties a nivell ocular (visió borrosa, envermelliment ocular, sensació de sorra…ull sec) i evita complicacions i fins i tot, lesions, per falta d’hidratació ocular.

La seva funció és refrescar i relaxar els ulls, per exemple, poden ser una gran ajuda en els casos d’al·lèrgia, per disminuir la picor; per fatiga ocular en altes demandes en visió propera; per aquelles persones que pateixen molèsties ocasionals degut a aires acondicionats, fred, vent, fum, aire contaminat… 

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’aconsellarem quina és la millor opció per tu. 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments