Dandy’s

La col·lecció Dandy’s neix de la passió i l’experiència que han aconseguit en més de 35 anys de treball. Neix de la voluntat de fer ulleres d’una forma serena i agradable.

Alguns models requereixen fins a 5 minuts de raspall de mà. No es poden precipitar. S’han de polir amb sensibilitat, acariciant el bastidor amb el rascador. Són necessàries moltes hores per aconseguir el millor resultat.

Es necessita de molta roda suau i molta tela per fer que les ulleres brillin amb el seu total resplandor. Aleshores, es realitzen uns quants processos molt peculiars mitjançant el làser. Amb aquesta eina s’obtenen efectes opacs, així com aquest tipus de gel mate. L’escriptura permanent també s’obté mitjançant làser; mentre que els poms antilliscants de les puntes de la ullera es realitzen mitjançant segells calents.

Tots els components provenen de la nostre propia empresa i els materials estan fets exclusivament a Itàlia. El estoig de cuir reciclat que hem escollit és el millor exemple, demostrant la traçabilitat certificada i garantida dels seus productes. Els hi encantaria que els clients que han triat Dandy’s sentissin la mateixa passió i serenitat que ells quan treballen, millorant tots els detalls per fer unes ulleres còmodes i de disseny que perduraran en el temps.

Podeu veure tota la col·lecció al següent enllaç: Dandy’s