L’equip humà

Pere Puig. Cofundador i Gerent del projecte Òpticasport. Provinent del món empresarial i director de màrqueting a INDO. Destaca pel seu lideratge i visió de negoci. Té un ampli coneixement en el sector, a més d’una gran capacitat d’aprenentatge. Amplia visió estratègica del projecte i gran motivació per seguir creixent com a empresa. 

Montse Torrents. Cofundadora del projecte amb estudis Superiors en Belles Arts. Persona amb alta capacitat de venda i muntatge d’ulleres. Líder i gran coneixement del producte. Destaca per tenir habilitats creatives i d’innovació vitals pel negoci. 

Marta Carrillo. Òptica-optometrista i especialització en lents. Aporta un ampli coneixement del sector òptic i de les lents. Gran habilitat comunicativa i de venda. 

Teresa Montoya. Formació Professional Administratiu. Persona imprescindible i clau per l’empresa. Fa totes les tasques que se l’hi demanen dins el projecte. Transmet alegria i positivisme. 

Marc Padrosa. Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Màster en Sport & Management. Especialització en la vessant de màrqueting. Gestió del posicionament, publicitat i vendes de la marca.

Jaume Llobet. Òptic-optometrista amb 20 anys d’experiencia al sector. Aporta un ampli coneixement i experiencia del sector òptic i de les lents. Tracte molt agradable i proper.

Núria Vila. Òptica-optometrista especialitzada en lents de contacte i entrenaments visuals a nens. Gran habilitat comunicativa i d’atenció al client.

L’equip de l’Òptica Torrents