Salut visual i confinament

Aquests dies de confinament ens passem encara més hores en espais reduïts i sobretot, davant de pantalles; això afecta seriosament a la nostra vista, provocant fatiga ocular, mal de cap, visió borrosa, envermelliment dels ulls i ull sec degut a que parpallegem menys del normal.
 
Per evitar aquests problemes us recomanem seguir la norma 20/20/20: Cada 20 minuts, mirar durant 20 segons a un objecte situat com a mínim a 20 peus (6 metres) o a través de la finestra.
 
Seguint aquests 3 simples passos, aconseguirem que els ulls no estiguin tant temps enfocant a una distància tan propera, i si es complementa amb llàgrima artificial, s’aconseguirà un millor confort visual.  
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments