L'equip humà

PERE PUIG

Cofundador i Gerent del projecte Òpticasport. Provinent del món empresarial i director de màrqueting. Destaca pel seu lideratge i visió de negoci. Té un ampli coneixement en el sector, a més d’una gran capacitat d’aprenentatge. Amplia visió estratègica del projecte i gran motivació per seguir creixent com a empresa. 

MONTSE TORRENTS

Cofundadora del projecte amb estudis Superiors en Belles Arts. Persona amb alta capacitat de venda i muntatge d’ulleres. Líder i gran coneixement del producte. Destaca per tenir habilitats creatives i d’innovació vitals pel negoci. 

NÚRIA VILA

Òptica-optometrista especialitzada en lents de contacte i entrenaments visuals a nens. Gran habilitat comunicativa i d’atenció al client.

TERE MONTOYA

Formació Professional Administratiu. Persona imprescindible i clau per l’empresa. Fa totes les tasques que se l’hi demanen dins el projecte. Transmet alegria i positivisme. 

JORDI PUIG

Amb un Màster en International Marketing Management, resulta imprescindible a l’equip per la seva visió en el vessant esportiu i de disseny del projecte. També és responsable de la gestió de la botiga online, del posicionament i la publicitat.

JAUME LLOBET

Òptic-optometrista amb 20 anys d’experiencia al sector. Aporta un ampli coneixement i experiencia del sector òptic i de les lents. Tracte molt agradable i proper.

ANNA PUIG

Graduada en Comerç i Finances, és la responsable de les finances i gestió de compres. També forma part de l’àrea d’atenció al client tant a la botiga com en la venda online. La seva facilitat de comunicació i tracte aporten un gran valor a l’equip.

CARLA CAMACHO

Una especialista en controls de retina, revisions optomètriques completes i adaptació de lents de contacte. També forma part de l’atenció al client tant en la venda d’ulleres de moda com del canal esportiu.

× ¿Et podem ajudar?