L'equip humà

PERE PUIG

PERE PUIG

Cofundador i Gerent del projecte Òpticasport. Provinent del món empresarial i director de màrqueting. Destaca pel seu lideratge i visió de negoci. Té un ampli coneixement en el sector, a més d’una gran capacitat d’aprenentatge. Amplia visió estratègica del projecte i gran motivació per seguir creixent com a empresa. 

MONTSE TORRENTS

MONTSE TORRENTS

Cofundadora del projecte amb estudis Superiors en Belles Arts. Persona amb alta capacitat de venda i muntatge d’ulleres. Líder i gran coneixement del producte. Destaca per tenir habilitats creatives i d’innovació vitals pel negoci. 

NURIA VILA

NÚRIA VILA

Òptica-optometrista especialitzada en lents de contacte i entrenaments visuals a nens. Gran habilitat comunicativa i d’atenció al client

TERE MONTOYA

TERE MONTOYA

Formació Professional Administratiu. Persona imprescindible i clau per l’empresa. Fa totes les tasques que se l’hi demanen dins el projecte. Transmet alegria i positivisme. 

MARC PADROSA

MARC PADROSA

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Màster en Sport & Management. Especialització en la vessant de màrqueting. Gestió del posicionament, publicitat i vendes de la marca

JAUME LLOBET

JAUME LLOBET

Òptic-optometrista amb 20 anys d’experiencia al sector. Aporta un ampli coneixement i experiencia del sector òptic i de les lents. Tracte molt agradable i proper.

× ¿Et podem ajudar?