Blog



En aquest apartat trobaràs els nostres productes repartits per categories.

En primer lloc trobem la categoria d’ulleres graduades on podràs veure tota la tecnología que utilitzem per oferir a tots els nostres clients el millor servei possible. Així com també algunes de les marques més venudes actualment.

En segon lloc podrás veure la categoria d‘ulleres de sol. En ella hi trobaràs un ventall important de les marques més exclusives que tenim actualment a l’Òptica així com també les últimes novetats.

En tercer lloc, a la categoria de lents de contacte hi trobaràs tota la informació necessària per saber com, quan i perquè s’han d’utilizar les lents de contacte de forma que et siguin beneficioses per a la teva visió. També hi podràs veure les marques amb qué treballem.

En quart i últim lloc tindrem la categoria d’esport. Sota el nom d’Òpticasport és un nou canal on ens estem expandint arreu del territori i que principalment vetllem per la visió dels esportistes quan realitzen pràctica esportiva. En aquest apartat hi podràs veure les marques d’ulleres esportives que tenim en l’actualitat.