Diesel

Fidel al seu ADN original, la marca Diesel s’ha convertit en una icona de l’estil de vida global. Des de la seva creació el 1978, Diesel ha experimentat un creixement extraordinari i ha passat a ser un pioner líder de la moda al món del vestit informal casual, fins a convertir-se en una veritable alternativa al mercat del luxe establert. La filosofia de Diesel ha continuat sent la mateixa que el dia de la seva creació: Renzo Rosso havia previst una marca que apostés per la passió, la individualitat i l’autoexpressió.

Les ulleres de sol i ulleres Diesel estan dissenyades amb la mateixa precisió i detall que van fer en la indústria de la moda. Les ulleres de sol i els marcs òptics reelaboren els elements propis de la marca amb un esperit poc convencional i un atractiu urbà, tornant als temes identificatius de l’ADN global de Diesel. Motius gràfics atractius, producció innovadora, experimentació tècnica i introducció de noves formes i colors identifiquen la col·lecció d’ulleres, que sempre ofereix un aspecte realment autèntic, personal i distintiu.

Malgrat el seu creixement, la filosofia de Diesel ha continuat sent la mateixa: una marca de passió, individualitat i autoexpressió.

Podeu veure tota la col·lecció al següent enllaç: Diesel.