Etnia Barcelona

Fulgencio Ram era l’avi del fundador de Etnia Barcelona, ​​i l’home que va començar la passió de la família per les ulleres de sol. Fulgencio va treballar durant anys en el taller d’una fàbrica d’ulleres de sol de Barcelona, ​​fins que finalment, en els anys cinquanta, va poder crear la seva pròpia fàbrica al barri del Poble-Sec.

Les seves dues filles anaven a ajudar cada dissabte a preparar les factures i a col·locar els reblons dels frontals de les ulleres, alhora que aprenien sobre el negoci. Aquest home discret i treballador va saber transmetre a les seves filles els seus propis valors: disciplina i sacrifici.

Cada diumenge, Fulgencio arribava a casa amb una bossa d’ulleres que havien de netejar per a la setmana següent, i, transmetent així gradualment els seus coneixements i el seu entusiasme a les seves filles, va poder passar la torxa a la següent generació.

Amb el temps, va néixer una nova empresa; aquesta segona generació dissenyava, fabricava i distribuïa ulleres a tot Espanya. I així va continuar fins a finals dels anys noranta, quan David Pellicer, de 17 anys, nét de Fulgencio, va començar a treballar a la fàbrica. Amb els valors inherents de dues generacions, i una gran abundància de coneixements, David va entrar a l’empresa sense experiència però amb molt d’entusiasme, disposat a crear alguna cosa nova. Així va néixer Etnia Barcelona.

Si en voleu saber més podeu anar a la seva pàgina web: Etnia Barcelona. 

.