Eyepetizer

En primer lloc, tres amics. Enamorats del que gira al seu voltant. Després, tres ciutadans del món. Cadascú amb les seves passions, els seus desitjos, però tots amb el mateix desig de conèixer, descobrir i aprendre.

És un lloc específic que els connecta: una illa no tan lluny de la Itàlia on han crescut junts durant les vacances d’estiu (Alejandro va néixer allà) i que avui en dia continua sent el paisatge perfecte per a la seva cita. Precisament durant una d’aquestes reunions va néixer la idea de Eyepetizer, una forma fins i tot abans d’una marca. Una filosofia fins i tot abans d’un producte. Aquests gots que es troben sota la sorra han estat com una paraula per als savis, la falta de possibilitat que se’ls ha donat. Sí, perquè un dissenyador, un dissenyador gràfic i un redactor no podrien demanar més que trobar un pretext per construir el seu petit somni i aquest objecte ha estat exactament aquesta oportunitat.

Els trobareu situats a les badies més boniques d’Eivissa que han donat nom a alguns dels seus productes, mentre expliquen històries d’una vida colorida, com la seva.

Podeu descobrir tota la col·lecció a la seva página web: Eyepetizer.