Swarovski

Inspirat en la idea de fer accessible el cristall a més gent, Daniel Swarovski, un joier bohemi, va patentar una màquina de tall elèctrica que tallava el vidre amb més precisió que a mà.

El 1895 va fundar Swarovski a la petita ciutat de Wattens, alta als Alps austríacs, perquè el potencial energètic que ofereixen els rius propers el va convertir en la destinació ideal per al primer lloc de producció de Swarovski.

La visió de Daniel Swarovski era utilitzar el vidre per crear “un diamant per a tothom”, i el seu esperit pioner i les innovacions de tall de vidre van ajudar a la companyia a continuar la missió avui en dia.

La col·lecció Swarovski Eyewear situa el vidre al centre de tots els seus dissenys. L’inconfusible estil de la marca es combina amb una artesania de qualitat i adorns de cristall únics en els marcs contemporanis, que reflecteixen la llum amb tots els moviments de la manera més sorprenent, atraient la vista i fent brillar a totes les persones.

La col·lecció d’ulleres de Swarovski està dissenyada per enquadrar la cara, a la vegada que afegeix una certa elegància i glamour. Un disseny excepcional i uns materials de gran qualitat creen aspectes diferents que expressen la individualitat de les persones que les porten. L’ADN de la marca de Swarovski s’ofereix a tota la col·lecció mitjançant talls exclusius de cristall i puntes de temple cristal·litzades, que són la signatura inconfusible de tots els seus dissenys.

Els marcs de les ulleres Swarovski són per a persones que viuen en el moment i se senten atretes per dissenys atrevits i irresistibles que emeten sofisticació i estil de la manera més brillant.

Per veure tota la col·lecció aneu al següent enllaç: Swarovski